Epdm folie

Interexpress - Epdm folieZoekt u epdm folie? Dan raden we u natuurlijk direct onze website aan: interexpress.be. Laat u niet misleiden, epdm folie is dan wel te koop op deze website uit België, dat neemt niet weg dat we het met hetzelfde gemak bij u in Nederland komen bezorgen. Daar draaien we onze handen niet voor om dus als u graag epdm folie wilt hebben en het niet in Nederland kunt vinden dan kunt u het altijd nog even over de grens proberen. We raden u dit dan ook van harte aan en er zijn u al velen voorgegaan. epdm folie is op diverse manieren te gebruiken maar u vindt het voornamelijk in gebruik bij dakbedekkingen. Epdm folie is dan ook niet het enige dat u nodig zult hebben, ook stroken van rubber en lijm is nodig voor een goede dakbedekking. Als goede aannemer hoeven we u dit natuurlijk niet uit te leggen maar als u niet zo bekend bent in dit wereldje maar wel graag uw eigen dak wilt gaan vernieuwen, dan is het wel zo verstandig om de website eens te gaan bekijken. We leggen u alles uit over het epdm folie en onze andere producten en tevens hoe u het kunt aanbrengen. Bekijkt u eens een van de vele filmpjes, dat zal de boel ook aanzienlijk vergemakkelijken omdat u daarin professionals aan het werk ziet. En mocht u dan alsnog niet helemaal doorhebben hoe u epdm folie dient te gebruiken, dan kunt u altijd nog contact met ons opnemen. Wij staan dag en nacht voor u klaar dus schroom dan ook niet langer maar klim in de pen en schrijf ons die e-mail met al uw prangende vragen over epdm folie. Liever en ouderwetse brief schrijven? Ook dat vinden we helemaal niet erg. Direct iemand aan de lijn hebben om het hemd van het lijf te vragen? Dan kunt u ons bellen maar doet u dit wel tijdens kantooruren en dientengevolge dus ook tijdens werkdagen.

Epdm folie helpt u uw dakgoot te dichten

epdm folie bestellen is via onze website een peulenschil. Kijkt u voor het gemak eens naar het volgende lijstje. Dat lijstje hebben we met zorg opgesteld en als u zich daar netjes aan houdt dan zult u zien dat het zeer eenvoudig is om epdm folie te kopen met behulp van het internet. Het verbaast ons soms nog weleens dat mensen liever de kat uit de boom kijken en het epdm folie liever eerst in hun handen willen houden. Dat vinden we zonde want u kunt zo enorm veel geld en tijd besparen als u online uw epdm folie gaat kopen in het vervolg. En mocht het dan toch niet bevallen, dan kunt u het vrijblijvend binnen 2 weken terugsturen, u hebt namelijk niet voor niets retourrecht! Afijn, het bestellen van epdm folie gaat als volgt:

  • Allereerst gaat u naar de website. Daar bent u waarschijnlijk al want anders kunt u deze tekst niet lezen.
  • Maakt u daar eenmaal aangekomen uw keuze. We hebben namelijk niet alleen epdm folie in een maat maar in verschillende afmetingen en diktes. Ook is het verstandig dat u bijvoorbeeld complete sets inclusief accessoires en rubber kopt maar als het slechts om een kleine reparatie gaat dan zal een beetje epdm folie met wat lijm ook wonderen doen
  • Dan krijgt u een formulier te zien waarop u uw naam en adres invult. Vergeet ook niet om uw contactgegevens door te geven. Dan kunnen we u een bewijs van bestelling en betaling opsturen als we de bestelling binnen hebben gekregen. Tevens laten we het u weten als het epdm folie bij ons het pand heeft verlaten.
  • Dan komt het laatste gedeelte aan bod en dat is betalen. u hebt vast wel internetbankieren. En dan betekent dat u het bedrag direct over kunt schrijven naar onze rekening. Dan hebben we het meteen binnen! Of maak gebruik van bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of betaal met behulp van uw credit card. Allemaal digitaal, betrouwbaar en uitermate veilig!

Nieuwsgierig naar ons volledige assortiment? Kijk dan snel op de site

Uw epdm folie zal vervolgens zo spoedig mogelijk naar uw huis worden opgestuurd. Bent u een aannemer? Dan kan het ook direct naar uw bedrijf worden gestuurd of worden afgeleverd bij het bouwterrein waar u huizen bouwt en daken voorziet van onder andere epdm folie. Wat wilt u nog meer weten over ons? We mogen best stellen dat we topkwaliteit leveren. Want u hebt ons al beloond. U als klant bedoelen we dan want u kut ons en cijfer geven en ons gemiddelde is maar liefst een 8,7. Dat vinden we heel erg fijn maar dat neemt niet weg dat we op onze lauweren zijn gaan rusten. Hebt u dan ook kritiek of tips? Dan horen we die erg graag van u. Ook kunt u ons natuurlijk een cijfer geven als u met ons zaken hebt gedaan. We willen uiteraard dat onze rating nog hoger komt te liggen. Al onze prijzen zijn inclusief verzendkosten, en dat is nooit meer dan 25 euro en ook inclusief btw zodat u niet na het bestellen opeens voor een nare verrassing komt te staan. Nee, dat zal u niet overkomen als u met ons zaken doet, wij zijn namelijk een eerlijk en transparant bedrijf. En bij bedragen boven de 999 euro, geen verzendkosten! Ook het leveren gaat aanzienlijk vlot. Over het algemeen lukt dit binnen 3 dagen. Weekenden en feestdagen meegerekend.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn