Flyers maken

Voor de promotie van een feest is flyers maken nog steeds zeer gebruikelijk. Naast de sociale media merken we dat de geprinte promotiematerialen niet vergeten worden. Waar een advertentie op internet weg geklikt kan worden, kan iemand een flyer makkelijker bewaren. Deel ze uit op een evenement of breng ze langs de deuren en mensen hangen het op in hun huis of leggen het in hun agenda. Een flyer kan een mooie herinnering voor het publiek zijn. Goede flyers ontwerpen kan je ook uitvoeren bij Printdeal.be. Hier geven ze ook de kleinere ondernemers de kans om hun activiteiten te promoten door flyers maken. Het enige wat ze willen, is jouw bestanden en de eisen voor flyers ontwerpen. Binnen 5 werkdagen kunnen ze jou een stapel sturen om uit te delen. Niet alleen kunnen ze jou bijstaan in de flyers maken en flyers ontwerpen, maar ook voor de bezorging kan je ze inschakelen. Maak gebruik van hun bezorgservice als je graag iedere flyer bij huisadressen wilt laten bezorgen. Geef de postcode door van het verspreidingsgebied en de rest wordt door Printdeal.be verzorgd. Het enige waar jij dus echt aan hoeft te denken is de vormgeving van de flyer. Wil je heel graag zelf flyers maken, maar je hebt geen ontwerpprogramma? Geen nood, want op Printdeal.be kan je met de ontwerptool helemaal zelf je flyers ontwerpen.

Flyers ontwerpen brengt jouw boodschap tot leven

Wat ga je met je flyer doen? Zorg dat je een antwoord op deze vraag hebt, voordat je de keuzes maakt voor de vormgeving. Aan de hand van dit antwoord kan jij de juiste flyer samenstellen. Als je ze gaat uitdelen aan mensen op straat, dan is een handzaam formaat vanzelfsprekend. Je wilt mensen niet een A3 formaat geven, maar dit formaat is wel beschikbaar voor flyers ontwerpen. Je kan een voorbeeld op A3 drukken en vervolgens een mooi A6 of A7 formaat uitdelen aan de voorbijgangers. Wil je flyers maken die lekker stevig van materiaal zijn? Dan is zwaarder papier geschikt. Bij Printdeal.be zijn verschillende papiermaten beschikbaar in verschillende gewichten, volgens de volgende indeling:

  • Houtvrij gesatineerd mc papier met glans: 135, 170 of 250 g/m2
  • Houtvrij mat mc papier: 170, 300 en 400 g/m2
  • Houtvrij natuurkarton wit papier: 300 g/m2
  • Houtvrij offset papier: 170 g/m2

Voor flyers maken wordt door Printdeal.be het houtvrije gesatineerde mc materiaal met glans aanbevolen van 170 g/m2. Wil je flyers ontwerpen met dikker papier, dan kies je voor het natuurkarton van 300 g/m2. Deze flyer is stevig en voor de ontvanger makkelijk te bewaren. Als je het leuk vindt dat mensen de flyer makkelijk kunnen ophangen, dan geeft Printdeal.be de mogelijkheid bij het flyers maken 1, 2 of 4 boorgaten te verwerken.

Een verzorgde afwerking

Geef als laatste jouw voorkeur door voor de afwerking. Flyers maken met een goede afwerking, zorgt ervoor dat het ontwerp altijd goed blijft. Als je bij flyers ontwerpen kiest voor een luxe afwerking dan wordt er een extra laag op het vel aangebracht, zodat de inkt niet afgeeft. Je kan kiezen uit dubbelzijdig of enkelzijdig matlaminaat of glanslaminaat en dubbelzijdige glans UV lak. Voor sommige materialen is zelfs de spot UV lak mogelijk, waarbij maar een deel van het ontwerp voorzien wordt van UV lak. Heb je een specifieke afbeelding of tekst die je eruit wilt laten springen? Dan kan je flyers ontwerpen door deze extra lak als extra afwerking toevoegen. Niet alleen kan een luxe afwerking zorgen voor het opvallen van de flyer, maar ook voor een verzorgde toegewijde uitstraling. De ontvanger ziet meteen dat je tijd hebt gekozen in het flyers maken en dat geeft meteen een goede indruk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn