Met de hond op vakantie via een leuke parkvakantie

Als je er even tussenuit wilt voor een welverdiende vakantie, dan heb je tal van mogelijkheden.  Je kunt het vliegtuig pakken voor een last minute reis, je kunt met de auto naar Frankrijk rijden, je kunt je backpack pakken en op de trein stappen of met je tentje de wildernis in gaan. Maar als je een hond hebt en je wilt deze hond graag meenemen, dan worden je opties opeens een stuk beperkter. Een vliegreis is eigenlijk meteen al door te strepen. Met de trein reizen samen met een hond is niet ideaal en met de auto is weliswaar een optie, maar niet als je 12 uur lang in de auto wilt kunnen rijden. Los daarvan heb je te maken met de locatie waar honden wel of niet zijn toegestaan. Het kan qua afstand en reizen met de hond allemaal goed zijn geregeld, maar als het desbetreffende hotel geen honden toelaat, dan heb je er nog niets aan. Met de hond op vakantie gaan is dus best lastig en dus doe je er goed aan om een bezoekje te brengen aan parkvakanties.be. Via deze site kun je namelijk direct zien waar je met de hond op vakantie kunt gaan. Via de zoekoptie krijg je binnen een handomdraai een overzicht te zien van heel veel verschillende locaties waar je met de hond op vakantie kunt gaan. Dat is natuurlijk erg prettig, want vaak zie je dat mensen hun droomvakantie opzoeken en daarna kijken of ze er met de hond op vakantie kunnen gaan. Dat leidt dan ook al snel tot decepties. Als je immers de ideale locatie vindt en daarna ontdekt dat je er niet naar toe kunt met de hond, dan ben je logischerwijs enorm teleurgesteld. Het is dan ook fijn dat je eerst een selectie kunt maken met opties waar je sowieso met de hond op vakantie kunt gaan. Vervolgens kun je dan uit de selectie een keuze maken. Als hondeneigenaar is parkvakanties.be dan ook het ideale startpunt als je je hond mee wilt nemen op vakantie of als je simpelweg geen hondenoppas kunt vinden. Dit laatste is natuurlijk vaak aan de orde als je er spontaan eventjes tussenuit wilt gaan. 

Met de hond op vakantie in Nederland of het buitenland

Via parkvakanties.be kun je veel verschillende locaties in Nederland vinden waar je met de hond op vakantie kunt gaan. Maar als je liever naar het buitenland gaat, dan ben je bij parkvakanties.be zeker aan het juiste adres. Je vindt via parkvakanties.be de leukste parken en campings waar je met de hond op vakantie kunt gaan. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Roompot Doucier in Frankrijk
  • Roompot Idra Brescia in Italië
  • Vakantiepark Center Parks Hocksauerland in Duitsland

Maar het is goed om te weten dat je in Nederland zelf dus ook voldoende optie hebt als je met de hond op vakantie wilt gaan. 

De leukste vakantieparken vind je op parkvakanties.be

Of je nu met of zonder een hond een leuke vakantie wilt organiseren, via de site van parkvakanties vind je altijd de leukste vakantieparken. Dus komt vooral eens langs op de site wanneer je er even lekker tussenuit wilt gaan. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn