Met een brandwerende koffer loopt u geen enkel risico

De brandwerende koffer wordt gebruikt door overheidslieden die dagelijks met belangrijke papieren in de weer zijn. Herkent u dit? Dan kunt u wellicht ook wel een brandwerende koffer gebruiken. In een dergelijke koffer is voldoende ruimte voor harde schijven, vele documenten, een laptop en zelfs juwelen en sieraden. Misschien bent u een vertegenwoordiger van dure horloges of de meest prachtige kettingen voorzien van diamanten. Dan wilt u er wel van op aan kunnen dat u veilig over straat kunt. Misschien dat u de brandwerende koffer daarom zelfs met handboeien aan uw arm wilt vastmaken. Mocht de brandwerende koffer gestolen worden dan kunnen de dieven er alsnog niets mee beginnen. Tenminste als u een dergelijke koffer bij kluis.be hebt gekocht want bij ons krijgt u waar voor uw geld. We bieden u koffers van hoogwaardige kwaliteit aan die de hoogste temperaturen weerstaan die u zich maar kunt voorstellen. En als de dieven zo dom zijn om het in een hoogoven te gooien dan snijden ze zichzelf enkel in de vingers. Want dan zal niet alleen de brandwerende koffer smelten maar natuurlijk ook de inhoud. Maar het gaat niet alleen om diefstal. U kunt een brandwerende koffer ook op kantoor of naast uw bed zetten. Laten we allereerst stellen dat we hopen dat u nooit met een brand te maken zult krijgen, maar mocht het niet lukken om de brandwerende koffer mee te nemen als u het pand in haast moet verlaten, dan kunt u er in ieder geval op vertrouwen dat het na het blussen de inhoud heeft beschermd.

Overweeg om een brandwerende koffer online te bestellen

Er zijn aldus diverse redenen te bedenken om een brandwerende koffer te kopen. In uw eigen huis is het praktischer om de koffer een paar verdiepingen te verplaatsen als u bijvoorbeeld zowel in de werkkamer, de woonkamer als op zolder wilt beschikken over de inhoud. Daarnaast is het voor zakenlieden, mensen van de overheid maar ook vertegenwoordigers prettig om met een dergelijke koffer over straat te lopen. Ook onderweg in de auto of in de trein kunnen de meest vreselijke dingen gebeuren. Wederom, we hopen niet dat u ooit met een aanrijding die in een brand ontaard te maken krijgt, maar mocht het toch gebeuren dan zijn deze waardevolle objecten maximaal beveiligd. Van het merk First Alert brengen we een keur aan dergelijke koffers uit:

  • Het 2011 model,
  • 2017,
  • 2037,
  • En de grote brandwerende koffer 3040.
  • En u kunt er tevens hangmappen bij kopen waarin u documenten kunt stoppen die u in de koffer kunt steken.

De getallen van deze modellen zeggen u wellicht niet veel. Het is daarom verstandig om op de site de technische gegevens, foto’s en prijzen te bekijken. Dan kunt u snel een weloverwogen keuze maken.

Ook brandwerende kluizen vindt u in ons assortiment terug

Geef aan welke brandwerende koffer u graag wilt kopen en vervolg uw digitale weg. Vul uw gegevens in zoals uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Maak eventueel een gratis profiel aan als u waarschijnlijk in de toekomst nog een kluis nodig hebt zoals een brandwerende kluis. U krijgt trouwens bij de koffer sleutels geleverd. Die kunt u aan uw sleutelbos hangen en als extra beveiliging gebruiken. Ook kunt u de koffer openmaken met een code. De reservesleutels kunt u in een kluis leggen zoals een sleutelkluis. Koopt u alle artikelen in een keer zodat het totale bedrag boven de 100 euro uitkomt? Dan betaalt u geen verdere verzendkosten. Dus tel uit uw winst en bestel vandaag nog, want dan hebt u het de volgende werkdag al in huis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn