Snel 10 kg afvallen

predivita - 10 kg afvallenTijdens de koude wintermaanden eten wij Nederlanders toch al gauw een bitterbal te veel. Wanneer de zomer dan weer om de hoek komt kijken moet er toch maar even weer wat gebeuren! Je hebt nog een paar maanden voordat we met zijn allen weer naar het strand gaan en daarom krijg je hier 5 adviezen om snel af te vallen, 10 kilogram om precies te zijn! 10 kg afvallen is helemaal niet zo eenvoudig. Gemiddeld kun je ongeveer 0.8kg vet per week verliezen. Dat betekent dat 10 kg afvallen ongeveer 3 maanden kost. Dit lukt bovendien alleen als je alle tips in dit artikel goed volgt, blijf dus bij de les! Wil je 10 kg afvallen? Dan is het verstandig de volgende adviezen goed in je oren te knopen:

  • Blijf goed eten
  • Sport genoeg
  • Zoek een maatje
  • Geef niet op
  • Laat je niet van de wijs brengen

Om te beginnen is het belangrijk om gewoon te blijven eten. Hier gaan heel veel mensen de fout in en hierdoor bereiken veel mensen hun streefgewicht niet. De meeste Nederlanders denken als volgt:  “Ik wil afvallen, dus ik moet stoppen met eten.” Je kunt er niet veel verder naast zitten! Wil je 10 kg afvallen, dan moet je juist gewoon blijven eten. Zorg dat je lichaam alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft en daag het lijf uit om meer te verbranden. Ga bijvoorbeeld op een sport zodat je om de paar dagen een portie beweging krijgt. Vind je sporten helemaal niet leuk, dan kan het verstandig zijn om op een teamsport te gaan. Wanneer je in een team zit wil je de andere teamleden niet in de steek later. Dit motiveert je om toch maar even te gaan trainen, ook al heb je helemaal geen zin. Ga je bijvoorbeeld in je eentje hardlopen, dan is de kans veel groter dat je bij de eerste regenbui besluit om thuis te blijven en de training te laten schieten! 10 kg afvallen begint met de juiste instelling: zorg dat je gemotiveerd blijft! Een derde tip is om een trainingsmaatje te zoeken. Dit mag een vriend of vriendin zijn, maar ook iemand die je verder helemaal niet kent. Het punt is dat je iemand moet hebben om je ervaring mee te delen. Wanneer je in de fout gaat kan deze persoon je helpen weer opnieuw te beginnen. 10 kg afvallen gaat niet zonder slag of stoot, je moet hier hard voor werken!

10 kg afvallen; de valkuilen

10 kg afvallen duurt gewoon een aantal maanden. In deze periode is het belangrijk om vol te houden, om niet op te geven ook als het even niet meer lukt. Dit is de vierde tip: geef nooit op! Stel je voor: het hardlopen is even heel zwaar en je komt vermoeid en boos weer thuis aan. Je gaat op de bank zitten en eet een stukje chocolade. Je raakt in paniek omdat je een stukje hebt gegeten, maar dan maakt het je plotseling niks meer uit. Je denkt dan vaak zoiets als “ach ja, nu maakt het toch niet meer uit!” Voor je er erg in hebt is de hele reep verdwenen, op deze manier is 10 kg afvallen natuurlijk een onmogelijke opgave! Het is belangrijk om je te realiseren dat het helemaal niet erg is om fouten te maken. Sterker nog: je mag af en toe best even zondigen, dat is helemaal niet erg en je komt hier heus niet van aan. Waar het misgaat is als je de handdoek in de ring gooit en weer terugvalt in het oude gedrag. Wanneer je weer te veel en te vaak gaat eten krijgt je lichaam niet de kans om de reserves te verbranden. Je zult niet 10 kg afvallen, maar 5 kilo aankomen! Kortom: het is helemaal niet erg als je even in de fout gaat. Je moet er alleen voor zorgen dat het eenmalig is! Tot slot de vijfde en laatste tip: laat je niet van de wijs brengen! Wanneer je net begint met afvallen probeert iedereen je te helpen. Na verloop van tijd komen vrienden echter toch weer met zakken chips aan of krijg je cake aangeboden op verjaardagen. Sla alles af! Het is heel makkelijk om te zeggen: ik begin morgen wel weer, maar wanneer je dit doet kruipen de dagen langzaam voorbij zonder dat je op je voeding let! 10 kg afvallen is dan echt niet mogelijk, je moet focus houden.

Je staat er niet alleen voor

10 kg afvallen lijkt voor sommige mensen een onmogelijke opgave. Ze hebben niet de discipline om aan de slag te gaan en worden niet geholpen door hun omgeving. Je staat er niet alleen voor! Bedenk je maar zo dat duizenden mensen, net als jij, bezig zijn om gewicht te verliezen. Je kunt eenvoudig contact leggen met deze mensen via fora of via speciale gemeenschappen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op http://www.predivita.be/10-kg-afvallen.html. Op deze site kun je terecht met al je vragen en problemen. Wil je gewoon iets delen wat je tijdens het afvallen hebt meegemaakt, dan kun je dat hier doen! Op de site vind je een geweldig proteïne dieet dat je kan helpen met afvallen. Voor meer informatie over dit dieet klik je op bovenstaande link! Het is bekend dat eiwitten heel goed zijn tijdens het afvallen. Hoe eiwitten jou kunnen helpen lees je op deze site! Waar wacht je nog op, ook jij kunt 10 kg afvallen! Wat houd je nog tegen?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn