Webdesign op maat

Webton - WebdesignRunt u een webwinkel maar krijgt u niet de bezoekersaantallen waar u op hoopt? Of komen de bezoekers wel, maar komen ze niet terug? En weet u zelf niet waar dat nou aan kan liggen? Webton Internetdesign biedt uitkomst. Wij bij Webton zijn gespecialiseerd in webdesign en al het andere dat bij een goede website komt kijken. Het webdesign van uw website is natuurlijk het visitekaartje dat bezoekers direct een goede of slechte indruk van uw website geeft. Daarom is het belangrijk dat het webdesign er goed uitziet en representatief is voor uw bedrijf en product. Daarnaast moet de informatie waar uw potentiële klant naar zoekt gemakkelijk te vinden. Dat gaat natuurlijk niet lukken met een onoverzichtelijk webdesign. Tenslotte moet de hele website ook nog eens goed werken. Dat is extra belangrijk als u bijvoorbeeld een webwinkel heeft, want de orders moeten natuurlijk goed overkomen bij uw bedrijf en ook moeten er natuurlijk geen problemen voorkomen bij de betalingen die gedaan worden. Webton is gespecialiseerd in webdesign en kan u helpen met de perfecte website voor uw bedrijf. We hebben jarenlange ervaring met het webdesign van zeer uiteenlopende types bedrijven. Zo hebben we recentelijk websites gebouwd voor:

  • datingsites;
  • kroegen;

Maar niet alleen het webdesign is iets waarbij Webton uitkomst biedt. Het is bijvoorbeeld ook heel belangrijk dat uw website goed gevonden kan worden door zoekmachines als Google. Maar hoe kan u dat bereiken? Ook hier kan Webton u in bijstaan. Zo bieden wij een gratis SEO scan om te kijken of uw website hier nog verbetering in behoeft. Webton is namelijk niet alleen een expert op het gebied van webdesign, maar ook linkbuilding en zoekmachine marketing behoort tot de expertise van Webton Internetdesign.

Bedrijven op de digitale snelweg

De afgelopen decennia is de wereld in zeer hoog tempo veranderd. Laat me dit illustreren met een klein voorbeeld: waar men vroeger zijn of haar reisschema op moest zoeken in een spoorboekje, kan men nu overal en altijd een reisschema laten genereren voor bus, trein, en ander openbaar vervoer zolang men maar een smartphone tot zijn of haar beschikking heeft met toegang tot internet. De digitalisering van de samenleving laat zich op alle plekken in onze cultuur kennen. Als u de afgelopen decennia heeft gewerkt in een bedrijf of leiding gegeven heeft, heeft u ongetwijfeld ook in uw bedrijf meegemaakt dat er vanalles veranderd is. Misschien zijn een aantal processen geautomatiseerd, of zijn de manieren van communiceren erg veranderd. Als u vroeger een bedrijf had dat via een kantoor zijn producten of diensten verkocht, bent u vast ergens in de afgelopen jaren daarnaast een webwinkel gaan runnen. Dat was vast even wennen, want het is iets heel anders om een product via een website te verkopen dan ‘in het echte leven’, waarbij je je klant kon ontmoeten. Misschien heeft u wat opstartproblemen gehad bij het begin van de digitale fase van uw bedrijf, of misschien zag u juist wel allerlei mogelijkheden voor internationalisering. Ons bedrijf Webton heeft bij heel veel bedrijven en organisaties deze ontwikkeling meegemaakt en bedrijven hierin begeleid. Want Webton is al vanaf 1999 uw partner in webdesign en alle andere facetten die komen kijken bij een succesvolle website. Webton is werkzaam in de Benelux, en heeft sinds haar oprichting al meer dan 2000 bedrijven en organisaties geholpen hun weg te vinden op het internet. Gedurende deze tijd zijn de trends op het gebied van webdesign natuurlijk heel wat veranderd, maar Webton is altijd met haar tijd meegegaan en onze werknemers blijven steeds up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen. Zo weet u zeker dat u straks een solide en mooi webdesign op uw site heeft waar uw klanten u kunnen leren kennen.

Webdesign zoals u het wenst

Een van de trends die zich de afgelopen jaren heeft voltrokken is bijvoorbeeld de beweging van pc’s naar draagbare apparaten. Sinds een aantal jaren is het een uitzondering als iemand geen smartphone of tablet heeft. Deze ontwikkeling heeft ook gevolgen gehad voor het webdesign van websites op het internet. Zo werd er vroeger vaak nog gewerkt met een aparte mobiele website voor bezoekers van de website op mobiele apparaten. Omdat dit echter veel werk kost en ook niet altijd de gewenste resultaten oplevert wat betreft webdesign, is men op zoek gegaan naar andere manieren om dezelfde website op een goede manier weer te geven op mobiele apparaten en verschillende browsers. Een van die manieren is het responsive webdesign, dat in interactie staat met het apparaat waardoor uw site bezocht wordt. Webton werkt hier ook veel mee, en daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over of uw gewenste webdesign wel op alle apparaten even goed wordt weergegeven. Dit geldt ook voor websites die een webwinkel hebben. Tevens werkt Webton met WordPress, wat ervoor zorgt dat alle websites die we bouwen gemakkelijk te bewerken zijn door uw bedrijf zelf. Het is dus mogelijk om de content van uw website zelf te blijven veranderen, maar het is ook mogelijk dat wij u daarmee helpen. Ook kunnen we u helpen bij het opstellen en verzenden van online nieuwsbrieven. Alles gaat in overleg en uiteindelijk zorgen we ervoor dat uw website precies is wat u en uw klanten nodig hebben. Voor het beste webdesign bent u dus aan het juiste adres bij Webton.be – en we helpen u graag met wat u nog meer nodig hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn