Hoe snel te vermageren zonder dat het ongezond is

Vaak vragen mensen zich af hoe snel te vermageren. Mensen willen aantal kilo’s kwijt, maar vinden het echter lastig om dit gewicht ook daadwerkelijk te verliezen. Daarnaast houdt hen ook de vraag ‘Hoe vermageren zonder dat het ongezond is’ bezig gedurende deze periode. Alleen calorieën verbranden is vaak niet genoeg, omdat mensen snel doorslaan in het vermageringsproces. Daarom leggen wij u graag uit hoe u kunt vermageren zonder dat het schade toebrengt aan uw gezondheid. Hierbij gaan wij in op het aantal calorieën dat een man en vrouw nodig hebben, hoe u gezond kunt vermageren en hoe u op een snelle manier kunt vermageren.

Hoe vermageren met een druk schema

Iedereen weet hoe zij moeten vermageren. U vermagert als u meer calorieën verbrandt dan u binnenkrijgt. Dit houdt echter in dat u uw levensstijl moet aanpassen. Een gemiddelde vrouw die geen gewicht wil verliezen heeft ongeveer 2000 tot 2400 calorieën nodig per dag. Bij een man ligt dit aantal ongeveer tussen de 2200 en 2800 calorieën op een dag. Als u wilt vermageren, moet u dus minder dan het gemiddelde aantal calorieën binnenkrijgt. Het kan u enorm helpen als u daarnaast ook gaat bewegen. Wij leggen u uit hoe u op een gezonde manier kunt vermageren. Als u een druk leven heeft en u bijvoorbeeld ook sociale en zakelijke verplichten heeft, is het vaak lastig om u aan een strikt dieet te houden. Zeker met een strikt eetschema waarbij u veel dingen niet mag eten of dringen is het lastig om op regelmatige tijden te eten. Tijdens zo’n streng dieet vermagert u echter wel snel, maar vaak niet op een gezonde manier. Dit staat uw gezondheid in de weg. Een voorbeeld van een gezond dieet is Restart a la Carte. Dit is een voedingsplan voor de levensgenieter. Tijdens het volgens van dit voedingsplan mag u veel producten wel eten, hierbij valt u niet alleen snel af maar ook vooral gezond. Wij snappen echter ook dat u niet al te veel tijd kwijt wilt zijn aan uw dieet. Een voedingsplan past vaak niet in uw drukke leven, maar Restart a la Carte heeft ook hier een oplossing voor. Dit voedingsplan is namelijk speciaal opgezet voor mensen die niet alleen snel, maar ook gezond willen vermageren en daarnaast ook een druk schema hebben. U hoeft alleen maar een paar aanpassingen te doen aan uw eetpatroon. Zo hoeft u dus niet voor uw gezin en voor uzelf iets anders te koken. De enige aanpassing die u hoeft te doen naast de vele groenten, vlees en vis die u eet, is voor hen wel een gerecht dat uit koolhydraten bestaat te koken. Voor uzelf laat u de aardappelen of pasta dus gewoon weg, terwijl uw gezin deze wel mag eten. Daarom is dit voedingsplan voor iedereen te gebruiken. Lees snel verder op restartalacarte.com en ontdek hoe u kunt vermageren.

Een plan voor de levensgenieter

Restart a la Carte is een voedingsplan die gericht is op de echte levensgenieter. Niet iedereen heeft er zin in om een algehele transformatie aan te gaan of kan omwille van een druk schema niet de striktheid opbrengen om dit te verwezenlijken. Daarom is Restart a la Carte gerealiseerd, zodat u toch kunt afslanken en de restaurantbezoeken kunt combineren met gezonde eet- en bewegingsmomenten. Zo heeft u uiteindelijk toch hetzelfde resultaat en kunt u uw ideale gewicht bereiken zonder dat het u veel moeite kost. Wilt u meer weten over dit voedingsplan? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens op onze website. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn