Mijn dochter op het juiste pad door prive detective

Ik heb twee puberdochters. Een dochter is 18 jaar oud en mijn andere dochter is 16 jaar oud. Aan mijn jongste dochter heb ik geen kind, maar mijn oudste dochter heeft mij de afgelopen jaren veel stress en zorgen bezorgd. Ze ging met de verkeerde vrienden om, kwam met de foutste vriendjes thuis en ging aan de drank en drugs. Dat laatste wist ik niet zeker, maar ik had sterk het vermoeden dat mijn dochter steeds meer verdovende middelen gebruikte. Soms kon ik het ruiken als ze alcohol op had, maar het was niet altijd eenvoudig vast te stellen of ze drug had gebruikt. Op het moment dat de mentor van school mij belde en waarschuwde dat mijn dochter veel spijbelde, heb ik actie ondernomen. Mijn dochter loog, was steeds minder thuis en nam haar telefoon niet of nauwelijks op. Omdat mijn vermoeden nog niet bevestigd was, kon ik maar lastig ingrijpen. Daarom besloot ik om een prive detective in te huren. Een prive detective heeft voor mij onderzocht of mijn zorgen gegrond waren. Het bleek allemaal veel erger te zijn dan ik dacht. Als ik geen prive detective had ingeschakeld, was ik mijn dochter misschien wel helemaal kwijtgeraakt. Dankzij de prive detective is mijn dochter gelukkig weer op het juiste pad gekomen.

Voorzichtige observatie door de prive detective

Het onderzoek van de prive detective is zeer discreet verlopen. Mijn dochter mocht vooral niet doorhebben dat ze geschaduwd werd, want dan zou ze het vertrouwen in mij helemaal verliezen. De prive detective heeft door middel van verschillende onderzoekstechnieken mijn dochter nauwlettend in de gaten gehouden. Uit het onderzoek bleek dat mijn dochter bijna iedere avond XTC gebruikte of veel sterke drank dronk. Daarnaast was ze soms zo gedrogeerd waardoor ze niet meer wist wat ze deed. Het was een enorm grote schok om de resultaten van het onderzoek aan te horen. Maar daardoor kon ik eindelijk actie ondernemen. Omdat mijn dochter tijdens het onderzoek nog minderjarig was, kon ze gedwongen opgenomen worden in een verslavingskliniek voor jongeren. Dat was voor iedereen de enige optie om de verslaving aan te pakken. Door de bewijzen van de prive detective konden we een aantal meerderjarige jongens laten vervolgen die seksueel gebruik hebben gemaakt van mijn dochter. De prive detective heeft daarbij als getuige in de rechtszaak opgetreden. Als ik hier geen hulp bij had gehad van de prive detective, had dit allemaal niet gekund. Ik wil niet weten hoe het dan allemaal was afgelopen. Na diverse behandelingen en gesprekken is er een nieuwe periode aangebroken. Mijn dochter is weer op het rechte pad en we hebben het vertrouwen in elkaar teruggevonden.

Hoe ging het in zijn werk?

Via de website kevdetectives.be heb ik contact opgenomen met Kronos et Veritas. Daar werd ik uitgenodigd voor een gratis eerste gesprek. Na het eerste gesprek bij Kronos et Veritas werd de opdracht helder omschreven in een overeenkomst. Daarin werden de onderzoeksactiviteiten van de prive detective weergegeven. Daarnaast werd daarin vastgelegd hoe de resultaten en bewijzen van het onderzoek werden opgeleverd. Na afloop van het onderzoek heb ik een uitgebreid dossier ontvangen met alle overtuigingsstukken die ik kon gebruiken om mijn dochter te benaderen. Deze bestonden uit:

  • Foto’s;
  • Opnames;
  • Videobeelden;
  • Beschrijvingen van de activiteiten.

Het onderzoek en het samenstellen van het rapport gebeurt bij Kronos et Veritas op professionele wijze. De medewerkers van Kronos et Veritas beschikken over de juiste opleidingen, certificaten en ervaring om een onderzoek te mogen leiden. Ze hebben daar zelfs een vergunning voor nodig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn