Een vlekkeloze verhuizing met behulp van de verhuisdozen van verhuisdozenstore!

Hoeveel verhuisdozen zijn nodig bij een gemiddelde verhuizing? Het antwoord op deze vraag is voor een ieder anders. Het ligt namelijk vooral aan het aantal kamers en het aantal gezinsleden. Als je alleen woont in een 1 of 2 kamer woning heb je vanzelfsprekend minder spullen, dan heb je ongeveer 20 verhuisdozen nodig. Een klein of opstartend gezinnetje heeft al snel 40 tot 60 verhuisdozen nodig. Bij verhuisdozenstore verkopen ze dé verhuisdozen voor jouw verhuis!

De verschillende soorten verhuisdozen

Zoals elk ander product zijn ook verhuisdozen te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Naast de diverse afmetingenEen vlekkeloze verhuizing met behulp van de verhuisdozen van verhuisdozenstore! zijn er ook grotere verschillen in het soort doos. Voor iedere situatie zijn er wel geschikte verhuisdozen. Let daarom bij aanschaf van verhuisdozen op de volgende opties en zaken:

  • Autolock; Dit zijn de meest standaard verhuisdozen. Hierin kunnen de meeste spullen kwijt en is dit niet gebonden aan specifieke eisen. Een groot deel zal dus bestaan uit autolock verhuisdozen. Autolock verhuisdozen zijn zonder tape te gebruiken; je zet ze in 1 beweging zo op. 
  • Boekendoos; Met zware items zoals boeken, bestek of servies is het niet verstandig om deze in de standaard verhuisdozen te verpakken. Uiteindeljk wegen de boeken teveel en zal de doos op een of andere manier toch meer stevigheid moeten bieden. Boekendozen hebben een sterke kwaliteit karton, zodat een verhuisdoos veel minder snel scheurt en dus meer kilo’s kan dragen. 
  • Een garderobe doos; De naam zegt het eigenlijk al; deze dozen zijn speciaal gemaakt om kleding in te vervoeren. De garderobe verhuisdozen geven de mogelijkheid om kleding in op te hangen. Dit zorgt ervoor dat ze op de plek van bestemming kunnen komen zonder dat er kreukels in zullen komen en dat het meteen in de kast kan worden gehangen. Een enorm groot voordeel want niemand wil na aankomst meteen zijn of haar kleren strijken. 
  • Verhuisdozen met vakverdeling; Voor breekbare potten, pannen en glazen kan het ideaal zijn. Door de vakverdeling is er minder kans op schuiven en hierdoor is de kans op schade kleiner. Kijk goed naar de indeling en laad vervolgens alles voorzichtig in. Voor de zekerheid kan er alsnog met inpak materiaal worden gewerkt. 

Leuk weetje over verhuisdozen!

Een kwalitatieve verhuisdoos gaat jaren mee. Dat betekent dat je een goede verhuisdoos meerdere keren kan gebruiken. Je weet immers nooit of je er voor altijd zal blijven wonen. En dan is het altijd handig als je nog enkele verhuisdozen op zolder hebt liggen. Of misschien kan je er een vriend of familielid er een groot plezier mee doen. Om je een idee te geven: een verhuisdoos van de juiste kwaliteit kan een tiental verhuizingen aan. Bovendien kan je dozen ook gebruiken om je goederen voor een langere tijd op te slaan. 

Bij verhuisdozenstore vind je alleen verhuisdozen die worden gebruikt door erkende verhuizers. Je kan de dozen in een mum van tijd openvouwen en bovendien ben je zeker van de draagkracht. Dus maak je geen zorgen, er zal geen boek, authentieke vaas of een hele serviesset door de bodem van de doos vallen. Toch fijn hè, die zekerheid…

https://www.verhuisdozenstore.be/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn