Ervaar een andere wereld via de Argentinië reizen van Atacama

Als Europeaan ben je gewend aan Europese landen. Allereerst ben je waarschijnlijk zeer bekend met de Benelux. Voor een Belg zijn landen als Nederland en Luxemburg dichtbij en ze verschillen niet wezenlijk van België. Er zijn uiteraard verschillen, maar je zult niet snel een cultuurschok ervaren. Als je richting het oosten gaat en voormalig Oostblok landen bezoekt, dan heb je al sneller het idee dat het een beetje anders is dan thuis, maar het blijft Europa, het zijn westerse landen en de omgeving is ook niet direct heel indrukwekkend. Dit verschilt uiteraard per persoon en hoe vaak iemand rondreist in verschillende Europese landen. Maar als je opeens kiest voor 1 van de Argentinië reizen van atacama, dan kom je meteen op een ander continent terecht en dus ook echt in een andere wereld met een andere cultuur en een omgeving zoals je die in Europa nergens tegen zult komen. Het is fijn om in Europa rond te reizen als je dat nog nooit hebt gedaan. Maar het is in zekere zin wel gewoon je achtertuin. Dankzij de Europese Unie is het ook nog eens zo dat we allemaal deel uitmaken van deze Unie. Dus als je als Belg op vakantie bent in Frankrijk, dan heb je te maken met mede Europeanen. Ze zijn dan ook gebonden aan dezelfde Europese wetgeving. Uiteraard heb je ook te maken met de Fransen en hun manier van leven, maar er is wel iets dat jullie verbindt. Dat geldt uiteraard niet voor alle Europese landen, want niet elk land in Europa maakt deel uit van e Europese Unie. Maar als je het continent verlaat en naar Azië gaat of kiest voor de Argentinië reizen in Zuid-Amerika, dan kom je wel in een hele andere wereld terecht. Je bent dan dus zeker niet meer in je eigen achtertuin. Sterker nog, je moest voor het deelnemen aan de Argentinië reizen een Oceaan oversteken. Een land als Argentinië zal dan ook veel sneller een flinke indruk maken dan een willekeurig Europees land. Dat is ook niet zo gek, want je hebt er een hele andere cultuur, de natuur is er gevarieerd en indrukwekkend en je kunt er heerlijk eten. Qua oppervlakte en afstanden ben je ook weer in een hele andere wereld tijdens de Argentinië reizen. Het land is immer vele malen groter dan België. Om deze reden is het dan ook verstandig om de Argentinië reizen van te voren goed te plannen. Daarover hieronder meer.

Kies uit 1 van de vele Argentinië reizen van atacama

Het is niet aan te raden om alles te willen zien tijdens 1 reis. Ten eerste dien je dan een flinke tijd in Argentinië te verblijven en ten tweede zie je dan zoveel dat het al snel leidt tot een moeheid in de zintuigen. Kies daarom voor een specifieke reis met specifieke bezienswaardigheden en geniet daar dan juist weer optimaal van.

Reizen naar andere landen in Zuid-Amerika

De mensen achter atacama.be zijn specialist op het gebied van reizen in Zuid-Amerika. Dat betekent dat je naast Argentinië reizen, ook kunt kiezen voor Reizen in landen als: 

  • Peru
  • Chili
  • Ecuador

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn